Stadslandbouw Hof van Twente

De Stadslandbouw Hof van Twente heeft als doelstelling projecten op te zetten op vrijgekomen en onbenutte ruimten volgens een duurzaam opgezet plan. Wij gebruiken deze onbenutte ruimten om voedsel te telen, te oogsten, te delen en te eten.

Stadslandbouw = Ont-moeten
De Stadslandbouw wil een ontmoetingsplaats zijn voor mensen die ontspanning zoeken, klusjes willen doen, in de tuin willen werken of gewoon koffie willen drinken.

In de Hof van Twente willen wij nadrukkelijk de aandacht richten op stadslandbouw in de breedste zin van het woord. We geven een nuttige invulling aan openbaar groen, verbouwen voedsel dat voor consumptie geschikt is en blijven mensen binden. Uiteindelijk zal de Hof van Twente zijn naam eer aan doen als moestuin van heel Twente.

Op dinsdag- en donderdagmiddag is de mozaiekgroep actief. Wilt u ook meedoen? U bent van harte welkom van 14.00-16.00 uur.

Op de andere dagen kunnen nieuwe sociale activiteiten plaatsvinden.

Activiteiten:
Mozaieken
Groenonderhoud
Een nieuwe groepsactiviteit
Projecten voor reuring bij de Stadslandbouw

Op dit moment zijn er twee locaties actief in Goor, maar zoeken ze nog initiatiefnemers voor de andere plaatsen: Delden, Diepenheim, Markelo, Hengevelde, Bentelo.
Stadslandbouw Hof van Twente

Kerkstraat 125 7471 AH Goor
Bezoek website
Contact opnemen