De Pol Bentelo Sport- en gemeenschapscentrum

Het sport- en gemeenschapscentrum De Pol in Bentelo is de thuishaven voor: Cultuur, Sport, Kunst en Werk

Cultuur:
Het gemeenschapscentrum biedt ook onderdak aan een peuterspeelzaal, ruimtes voor de Culturele Werkgroep, de Werksoos , de Ouderensoos, de Dorpsraad, de PJO, de Zomerfeesten, Scouting, Muzieklessen en de Werkgroepen Jeugd voor het organiseren van hun activiteiten en het houden van vergaderingen. Voor het reserveren van een ruimte worden vrijwilligers geacht een reservering te plaatsen via de website.

Sport:
De Pol is de thuishaven voor Bentelose sportverenigingen waaronder VoetbalVereniging Bentelo, HandbalVereniging Bentelo, Binnensportvereniging De Polstars en Tennis Vereniging De Pol. Ook scholen en sportverenigingen buiten Bentelo maken gebruik van onze mooie sport-accomodatie dat bestaat uit 3 voetbalvelden, waaronder 1 kunstgrasveld, 2 tennisbanen, een beachhan.

Kunst:
In de centrale hal richting de kantine hangt diverse kunst van locale kunstenaars. Wil je jouw werk ook tentoonstellen in ons Gemeenschapscentrum, neem dan contact met ons op via het mailadres dat staat vermeld bij de contactgegevens.

Werk:
Ben je op zoek naar een voordelige flexibele werkplek dan kun je ook terecht bij De Pol. Of je nu student bent of ondernemer. Iedereen is welkom bij BenteloWerkt! Voor het reserveren van een werkplek heeft dit concept een eigen website en reserveringssysteem: www.bentelowerkt.nl.
De Pol Bentelo Sport- en gemeenschapscentrum

Burgemeester Buijvoetsplein 76 7497 LD Bentelo
Tel: 0547-292402
Bezoek website
Contact opnemen