Atletiek en Wandelvereninging Delden 2005

Atletiek; voor iedereen vanaf 6 jaar, er worden speelse trainingen aangeboden gericht op alle atletiekonderdelen, waarbij werp- en looponderdelen worden afgewisseld met oog op zowel techniekverbeteringen als spelvorm. De trainingen vinden plaats op dinsdagavond van 18.15 tot 19.15 uur.

Sporten met een beperking; iedereen vanaf 8 jaar kan de sport zoals wij die aanbieden beoefenen. Voor jong en oud, groot en klein, maar bovenal ook voor mensen met een beperking of chronische ziekte. De training vindt plaats op dinsdagavond van 18.15 tot 19.15 uur.

Hardlopen; hardlopen is een vorm van atletiek. Mensen kunnen zowel voor recreatief als voor wedstrijdverband deelnemen. Hardlopen is voor bijna iedereen geschikt. Vrijwel iedereen die kan stappen, kan ook hardlopen. Trainingen; iedere maandagavond om 19.30 uur en donderdagavond om 19.00 uur.

Sportief wandelen; blijven bewegen is voor iedereen heel belangrijk. Sportief wandelen is nét iets meer dan gewoon wandelen. Het is een sport met een verantwoorde trainingsopbouw die wordt beoefend iedere dinsdagochtend om 9.00 uur.