Hofactief gelanceerd!

Sinds 30 januari is er een nieuwe website gelanceerd vanuit de gemeente Hof van Twente. Met deze website wordt het overzichtelijk wat er exact te doen is in onze gemeente. Elke week zijn er vele activiteiten en evenementen, maar die zijn niet bij iedereen bekend. Hiermee willen wij alle inwoners van goede en actuele informatie voorzien.

Inwoners Hof van Twente
De website is gebruiksvriendelijk voor alle inwoners, jong en oud. Door middel van de zoekfunctie kan je alles gemakkelijk en snel vinden. Naast de zoekfunctie kan er gebruik gemaakt worden van de menubalk op de homepagina kan gerichter gezocht worden. Op zoek wat er bij u in de buurt is? Probeer het snel uit!

Organisaties Hof van Twente
Alle organisaties op het gebied van zorg, welzijn, sport en cultuur krijgen met behulp van deze website de mogelijkheid om zichzelf te promoten.  Via de aanmeldknop op de homepagina kunnen organisaties een account maken. Nadat je account is gemaakt kan je informatie verwerken op de website. Denk hierbij aan informatie over uw organisatie, foto’s, activiteiten en evenementen. Een grote pluspunt van deze website is dat de inwoners zich rechtstreeks kunnen aanmelden met behulp van de aanmeldknop. Je krijgt dan gelijk de gegevens door per mail en weet op die manier wie er komen.

Promotie
Alle inwoners van hof van Twente hebben een flyer ontvangen in de brievenbus. Helpt u mee om de website te promoten? Posters zijn op te halen bij het gemeentehuis of u kunt die op onderstaande link downloaden.

A4-Flyer-hofactief
A3-Poster-hofactief

Probeer de website snel uit! Bij vragen of opmerkingen kunt u terecht bij info@hofactief.nl