Aangepast sporten wordt nu ook in Delden georganiseerd!

Arjen Spekschate start in samenwerking met Salut lessen aangepast sporten in Delden. Vanaf 6 februari kunnen kinderen tot 13 jaar met een beperking diverse sporten beoefenen op de woensdagmiddag. Klik hier voor meer informatie over de sportactiviteit in Delden. In Goor is dit project een groot succes waar kinderen van het speciaal onderwijs wekelijks kunnen deelnemen. Nieuwsgierig naar de activiteit in Goor? Klik hier voor meer informatie.

“Sporten is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Zo kunnen mentale of fysieke problemen het sporten bemoeilijken of onmogelijk maken”, zegt Spekschate. Hij was al een tijdje op zoek naar een passende sport voor zijn dochter. Arjen start nu zelf met de lessen aangepast sporten. In eerste instantie bedoeld voor kinderen tot 13 jaar. Zijn er oudere kinderen of jongvolwassenen die ook interesse hebben om diverse sporten te beoefenen, dan kan er altijd contact opgenomen worden.

De lessen vinden wekelijks plaats op woensdagmiddag van 15:30 tot 16:30 uur. In overleg met de sporters kan het tijdstip aangepast worden. De lessen worden afwisselend in Sportzaal Reasfeld en op buitenvelden gegeven. De kosten voor het sporten is €15 per maand.

 

Voor meer informatie of aanmelding kan er contact opgenomen met Arjen Spekschate, aspekschate@gmail.com.