Delden Terug Naar Toen – 3, 4 en 5 april 2020

Op 3, 4 en 5 april 2020 staat Delden geheel in het teken van 75 jaar bevrijding. Plan is om het enorme succes van het bevrijdingsfeest dat plaats vond in 2015, op z’n minst te evenaren. Daarom doen we er dit keer nog een schepje bovenop. We maken er een onvergetelijk bevrijdingsfeest van met live muziek en entertainment in de sfeer van 1945. We zorgen dat er van alles te beleven is in het centrum van Delden en in het kampement van Keep Them Rolling.

Delden terug naar toen

De festiviteiten rond 75 jaar bevrijding, concentreren zich in het centrum van het pittoreske Delden met aansluitend een groot bivak op de Cramersweide. Van daaruit zetten we schitterende bevrijdingsritten uit richting omliggende dorpen en steden, door  landerijen en prachtige bossen.

Sfeervol en gezellig

Het hele weekend bevat non-stop festiviteiten. Alles staat in het teken van ‘40-’45. Zowel ’s avonds als overdag is het genieten geblazen van entertainers en bands die live muziek spelen, passend bij de tijdgeest. De RTV Oost bevrijdingstour doet zaterdag Delden aan en draagt zorg voor een dag- en avondprogamma  

Stichting DTNT Delden terug naar toen

Beatrixstraat 1 7491 EN Delden
Bezoek website
Contact opnemen

Contactpersoon

Robert Gerritsjans Neem contact op met Robert