Repair Café Delden, iedere 2e zaterdag van de maand

Het Repair Café iedere tweede zaterdag van de maand een Repair Café in het Stadscentrum het Parochiehuis aan de Langestraat 79 in Delden.(Als ook in Goor, zie Repair Café Goor)

Zaterdag 14 maart 2020  is geannuleerd ivm Coronavirus.  Tussen 10.00 en 13.00 uur staan diverse vrijwillige reparateurs klaar om gratis te helpen bij alle mogelijke reparaties.

Ook gereedschap en materialen zijn aanwezig. Mensen die het Repair Café bezoeken, nemen van thuis kapotte spullen mee. Broodroosters, lampjes, föhns, kleding, fietsen, speelgoed, servies, alles wat het niet meer doet, is welkom en maakt kans op een geslaagde reparatie. De reparateurs in het Repair Café weten bijna altijd raad.

Door repareren te promoten, wil het Repair Café Delden en Goor bijdragen aan het verkleinen van de afvalberg. Dat is hard nodig vinden de organisatoren. “In Nederland gooien we ontzettend veel weg. Ook dingen waar bijna niets mis mee is en die na een eenvoudige reparatie weer prima bruikbaar zouden zijn. Helaas zit repareren bij veel mensen niet meer in het systeem.

Met het Repair Café willen we daar verandering in brengen”, aldus de organisatie. Iedere tweede zaterdag van de maand is er een Repair Cafe in Delden en Goor. In Goor bleek de eerste keer in februari een groot succes te zijn, Delden is al langer succesvol bezig.Locatie activiteit Stadscentrum Het Parochiehuis Delden

Repair Cafe Delden

Langestraat 79 7491 AB Delden
Bezoek website
Contact opnemen

Contactpersoon

Bart Schurink +31(0)74 3767 663 Neem contact op met Bart