Ben je tussen 7 en 12 jaar. Geef je dan op voor de Moestuin club Markelo

Wil jij graag je eigen moestuin en ben jij tussen 7 en 12 jaar, neem dan eens een kijkje bij de ‘Moestuin club Markelo’.

Er kunnen maximaal 15 kinderen deelnemen.

Het Moestuin seizoen is al begonnen. Vraag even in de corona virus tijd hoe het moestuinen nu gaat.

De Moestuinclub begint met het klaarmaken van de tuin, dus de grond. Ze gaat zaaien en plantjes neerzetten. Je krijgt 2 vierkante meter grond voor jezelf en er wordt met z’n allen nog een gezamenlijk tuintje voor hoge struiken en planten gemaakt.

Lid worden van de Moestuinclub Markelo kan voor € 25,00 voor het hele seizoen. Voor aanmeldingen kijk je op de website www.twentsescharrel.nl.

De Moestuinclub is een initiatief van: Olga  ten Brummelaar en Henriëtte van den Kieboom van MarkeLokaal. Op het terrein van Olga aan de Roudaalterweg 20 is tussen nieuw aangeplante appelboompjes, speciaal plek beschikbaar gemaakt voor de moestuintjes.Op de boerderij wordt biologisch gewerkt.

Van 13 maart tot 13 september 2020 kun je dan iedere vrijdagmiddag tussen 15.00 en 16.30 uur, onder begeleiding je tuintje te verzorgen, zaaien, water en mest geven en uiteindelijk de eigen groenten te oogsten!

Je leert het belang van kringloopprocessen op deze manier gewoon spelenderwijs. Er zijn ook veel dieren op de boerderij waar de deelnemers een kijkje kunnen nemen. Uitleg door een imker over bijen en uitleg over andere insecten staat ook nog op het programma.Locatie activiteit Moestuinclub Markelo

Twentse Scharrel

Bezoek website
Contact opnemen